RO Study
👤
YanisRoman
YanisRoman
24-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Calculează suma:s=1+2+3+...+50
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
HELP! Am Nevoie De Ajutorul Vostru!!!trebuie Sa Trimit Tema Mâine Și Nu Știu Cum Se Rezolvă! DAU COROANĂ!!! 25/50 De Puncte!
Bună. (((:Cel Care Îmi Va Răspunde La Întrebarea ,,Ce Este Un Autor Anonim?" Va Primi Titlul De,,deșteptozaur" Imediat + O Coroană!Să Vă Văd!
Un Biciclist Parcurge Untraseu De 426 Km În Treietape. În Prima Etapă,parcurge 129 Km, În Adoua Etapă Cu 7 Maipuțin Decât În Cea De-atreia. Câți Km A Parcursbic
Maria A Baut 20 Cl De Suc,Radu 200 Ml,iar Irina 1 L.Cea Mai Mare Cantitate De Suc A Fost Bauta De:Maria ,Radu Sau Irina?
14. Cinci Copii Rezolvă Următorul Es72:9 X(2 + 32 : 4 )=Rezultatul Corect Este:a) 24b) 90c) 12
In Clasa A III-a Sunt 26 De Elevi. Impreună Cu Doamna Învăţătoarevor Intra La Cinematograf. Care Este Suma Totală Care Trebuie Achi-tată Ştiind Că Prețul Unui
Diferența A Două Numere Este 45 Iar Câtul Lor Este 6 Află Suma Numerelor
Fill In:on,of,in,with,then Make Sentences Using The Phrases. 1......The City Centre,2.to Go....a Trip,3.to Have The Time ...... Your Life,4.to Take A Picture ..
Câți Ani Și Cate Luni Au Fost Între 1 Ianuarie 2003 Și 15 Martie 2005
O Intrebare Legata De Poza Atasata. Cand Avem Un Tabel De Semne Cu 3 Solutii (x_{1} , X_{2} , X_{3} ), Nu Stiu Unde Ii Semn Contrar Si Unde-i Semn Normal De La