RO Study
👤
Gabutza86
Gabutza86
17-09-2022
Religie
a fost răspuns
gaseste intrebari pt cuvantul sfat
Răspuns :
Melyonayt
Melyonayt
17-09-2022
Răspuns:
ce este un sfat??
mama mia dat un sfat
Answer Link
Mitarnicolas20781948
Mitarnicolas20781948
17-09-2022
Răspuns:
"Ce sfat mi-ai da? "
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună! Puteți Să Analizați Toate Substantivele Din Prop Următoare:Bicicleta Din Bloc Are Roți Pentru Străzile Din Parc.Colega Mamei A Dăruit Fetelor De La Birou
Ie Sirul 6,10,14,18 Precizati Daca Numerele 127,422 Si 602 Fac Parte Din Sir,in Caz De Afirmare,aflati Poozitia Pe Care Se Afla In Sir
Va Rog Repede !aflatil Pe "x"
Va Rog Exercițiul 1 Este Urgent Si Va Rog Răspundeți Corect
Află: Numărul De 2 Ori Mai Mic Decât Cel Mai Mic Număr De 2 Cifre , Cu Cifra Zecilor 2
8.Incercuieşte Și Colorează, În Ultimul Fragment Din Textul Cireșul", Doarsubstantivele Ce Conțin Grupuri De Litere Şi Precizează Câte Sunt. În Ultimul Fragment
Într-un Grup Subt 38 De Copii. Dacă Mai Vin 12băieți,vor Fi 26 De Băieți.Câte Fete Sunt În Grup?
12 Identifică Verbele Din Propoziţiile De Mai Jos, Precizează Persoana Și Numărul Fiecărui Verb Identificat. A) Bunica Rupse O Floare De Păpădie. B) Copila Strâ
As Dori Si Eu Rezumatul Povesti Gemma De Daniel Errico Chapterhttps://www.freechildrensstories.com/gemma va Rog Foarte Frumos ❤
Bună, Va Rog Mult Ajutați-mă, Astea 3 Va Rog Mult, La Cealaltă Întrebare Se Afla Și Textul, Dau Coroană