RO Study
👤
Gfluturas
Gfluturas
17-06-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna grup nominal?
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-06-2015
Grup
ul nominal
este partea componenta a enuntului care este format din substantiv si adjectiv.
Sper ca te-am ajutat!Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Zorește-ți Fugarul, O, Drag Făt-Frumos!Nu Simți Tu Dogoarea Arzându-te-n Spate?E Crunta Zmeoaică Cu Chipul Hidos:Rozând La Copaci, Prin Pădure Străbate.Ea Vine
R:Un Măr Din Grădina Noastră Are 13 Ani, Iar Un Păr Are Cu 2 Ani Mai Mult. Nucul Are Vârsta Cât Amărului Şi A Părului La Un Loc.Câți Ani Are Nucul?Rezolvare
Ajutatima Și Pe Mine Dau Coroană Plis. Travaillez Selon Le Modèle.Qu'est-ce Qu'il Dit? Je Veux Savoir Ce Qu'il Dit.Est-ce Que Vous Sortez
Un Text Despre Iarna Care Sa Includă Propoziție Simple, Dezvoltate, Afirmative, Negative, Exclamative, Enuntiative, Interogative
Buna Ziua. Cum Rezolv Acest Exercitiu?
Măcar La Asta Ajutati-ma Va Rogggg. Puteti Sa Imi Faceti Rezumatul Acestui Clip Va Rrrrrroooooogggggggg Multtttttt:((((((((
Complete The Sentences With The Words From The Box: Mаkes Up, Rаte, Skilled, Аverаge 1. Birth....аccounts 10.48 Births Per 1000 People 2. The....аge Of Femаl
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Urgent, Ofer Coroana
Suma A Doua Numere Este 65 Unul Dintre Numere Este Cu 5 Mai Mare Decat Dublul Celuilalt
Varog Ajutatima Dau Ste Si Inima .Papodeaua Dintre Un Dormitor Are Forma Derptunghiulara Sibsuprafata Deb20 M2.lunghimea Podelei Estevde 5 N .citi Metri De Moch