RO Study
👤
Emanuela345
Emanuela345
06-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Repedeee Dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exersăm , Ne Antrenăm -probleme Prin 2 Metode Şi Cu Exercițiu Rezolvăm.FIȚI ATENȚI, CUVINTELE CHEIE SUNTSUBLINIATE!!!1. Pe Fiecare Rând Din Livadă Cresc 4 Cireș
Se Citeste Un Nr Nat De 4 Cifre Se Cere Sa Se Qfiseze Nr Obtinute Dupa Interschimbarea Cifrelor Din Mijloc
Vă Rog Frumos Dau Coroana Și 40 Puncte Ajutati.ma Cu Acest Ex Am Mare Nevoie De El, Și Un An Nou Fericit❤️
237. Care Dintre Numerele Scrise Pe Flori Ar Putea Fi Factori Ai Unei Înmulțiri Care Are Ca Rezultat Numărulscris Cu Roșu? Scrie Înmulţirile.568524MODEL9 7 3 10
Deci, Am Nevoie De Ajutor.. Ma Gândesc Sa Ma Mut De Pe Economic Pe Științe Ale Naturii, Însă Nu Știu Nimic Despre Diferențe... Mi-ar Face Mare Placere Dacă Mi-a
Dacă Adunăm 10 La Un Număr, Rezultatul Il Înmultim Cu 12, Din Noul Rezltat Scădem 30 Şi Obtinem 6. Aflați Numărul.
Călin Are 24 RON Iar Fratele Lui Alex De Șase Ori Mai Mulți Bani Cei Doi Primesc 109 RON De La Bunica Lor Câți Lei Au Împreună Acum
Se Consideră Două Numere Naturale Nenule A Şi B. Se Cere Să Se Genereze Şi Să Se Afiseze: *Dacă Se Poate Rezolva În C ( Merge Și C++, Pot Face Tranzicția ) *Pr
(12 La Putera 2 +5 La Puterea 2):42 Ajutor
La Un Supermarket Într-o Zi Sau Vândut 98 De Mașinuțe Iar Păpuși Cu 72 Mai Multe Decât Mașinuțe Știind Că 5 Mașinuțe Costa 425 Lei , Iar O Păpușă Costa Cât 2 Ma