RO Study
👤
Belgunicolas
Belgunicolas
31-08-2022
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos urgent !
Dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul MNP Unde I Este Centrul Cercului Înscris. Dacă Măsura Unghiului MPN Are 50 De Grade, Aflați Măsura Unghiului MIN. Vă Rog Ajutati-mă . Urgent! Pl
Rezolvati În Mulțimea Nr Reale Ecuatia: 5^x + 5^x+1=30
2.Identifică Şi Explică Toate Semnele De Ortografie Şi Punctuaţie Din Enunţul De Mai Jos!- Las', Loane, Că Nu-i De Tine Treaba Asta!pl VA Rog Mult
13 A/F . Cele Mai Multe Luni Din An Au 30 De Zile. . Cele Mai Scurte Zile Din An Sunt În Anotimpul Vara. . Există Şi Unităţi De Măsură A Timpului Mai Mari Decâ
Stiind Ca Aria Unui Patrat Este Este 36 M², Determina Perimeteul Acestuia.
Povestire La Buhoglinda Va Rog Frumos Sau Rezumat Dau Coroana
Puteți Să Mă Ajutați La O Problemă În Curtea Bunicului Său,Tudor Numără100 De Animale Vaci,porci, Și Găini Știind Că Numărul Găinilor Este De Trei Ori Mai Mare
Buna ! Imi Puteti Face O Poezie Depre Orice Detergent Cunoscut Gasit In Magazinele Alimentare ? Am Neaparata Nevoie Pentru Un Proiect.Vreau Daca Se Poate Ca,cuv
Reprezintă Fila Din Calendar A Unei Luni Din An Respectând Simultan Indicatiile Urmatoare : A) Luna Are 30 De Zile B) Prima Zi Din Luna Nu Este Luni C) Prima Zi
In Legatura Cu Punctul C. Daca E O Substanta Saturata Cum Poate Dizolva Noi Cantitati De Solut?