RO Study
👤
Andreiciubotariu267
Andreiciubotariu267
29-08-2022
Matematică
a fost răspuns
inima coroana 5 stele
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Planul De Idei A Textului Bunica De Barbu Delavrancea?
Se Consideră Un Șir A[1], A[2], …, A[n] De Numere Întregi. Cerința Să Se Determine Diferența Maximă De Forma A[i] - A[j], Unde 1 ≤ I < J ≤ N. Date De Intrare
Fosforul Se Foloseste La Producerea Chibritelor Si Arde Oxidul Conform Ecuatiei De Combinare 4P+5O2=2P2O3 Determina Masa Si Cantitatea De Substanta A Oxidului D
Rezolvati |-2√5|+√(4-2√5)²= Dau Coroană!
Alcătuiește Două Enunțuri În Care Să Folosești Forme Diferite De Plural Ale Cuvântului Cot. Urgent Vă Rog❤️
Media Aritmetica A Trei Nr Este 795,al Doilea Nr Este Cu 14 Mai Mare Decât Primul Și Dar Cu 8 Mai Mic Decât Al Treila. Care Sunt Cele Trei Nr
Nu Trebuie Sa Îl Rezolvați Neaparat Doar Sa Îmi Spuneți Ce Trebuie Sa Fac Adică Sa Fac Un Text Sau Ce?
Alcătuiți Propoziții Cu Îmbinările Următoare: Trimiteți-mi-le, Ne-a Condus, V-aș Ruga, Le-am Observat, Spune-o, Întoarce-te-văi Vă Rog)
Subliniaza Doar Substantivele Din Enumerarea:argintie, Argint, Padure, A Impaduri, Luminisuri, Luminata, Arges, Icre, Intelepciune, Inteleapta.
La O Florarie S-au Adus 210 De Flori: Frezii Si Lalele. Numarul Freziilor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Lalelelor. Cate Flori De Fiecare Fel S-au Adus? R