RO Study
👤
Ale3918
Ale3918
29-08-2022
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de acest Exercițiu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Enumera Trei Unelte Folosite In Agricultura Si Apoi Masinile care Le Pot Inlocui.
Completati Dialogul De Mai Jos Astfel Incat Vanzatorul Sa-l Convinga Pe Cumparator In Legatura Cu Achizitionarea Unui Obiect : CUMPARATORUL : Buna Ziua! Vreau S
Puteți Sa Mă Ajutați ! O Idee Pt O Compunere Cu Final Neașteptat! Mulțumesc !
Matei A Cheltuit Sâmbătă După Amiază Două Cincimi Din Suma Pe Care O Avea Dimineaţă Duminică După Ce A Cheltuit Încă 13 Lei Matei Mai Are 8 Lei Din Suma Iniţia
Scrie Formele Literare Ale Cuvintelor :brava , Sa Ceteasca , Dulceti, Dumnilorvoastra , Ista , Intai , Nalt Nomol , Prietin , Sama , Sara . Va Rooooog. Muu
Ce Functie Are Cuvantul Fiecareia Din Prop : Coronitele Reflecta Personalitatea Fiecareia Dintre Doamnele Care Le Fac, Astfel Incat Nu Prea Seamana Intre Ele .
Imi Spune Cineva Cum Se Rezolva ? Calculaţi Media Aritmetică A Numerelor A Şi B, Ştiind Că A=[tex] \frac{5}{3}- \frac{3}{7}[/tex] Si B=[tex] \frac{1}{3}+ \frac{
Am Nevoie De O Poezie Despre Martisor Sau Ghiocel.Poezia Sa Contina 2-3 Strofe.Va Rog Ajutati-ma.
Hei Va Rog Ajutati-ma ! URGEEENT! Astazi La Simulare La Limba Si Literatura Romana Aveam De Scris O Compunere Intre 150-250 Cuvinte. Daca Am Scris Mai Putin, Se
1. X Supra Y =2 Supra 7 Deci Avem : A) 2x Supra 3y =? B) X Supra Y-x = ?