RO Study
👤
Iustina1162
Iustina1162
28-08-2022
Limba română
a fost răspuns
va rog exercițiul 3!!
Dau coroana!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Afla Aria Unui Triunghi Isoscel Daca Am Doar Laturile Congruente
1.Diferenta Unui Numar Si Sfertul Lui Este 48.Care Este Numarul? 2.Suma A Trei Numere Consecutive Este 90.Care Este Numarul Cel Mai Mic? Problemele Se Rezolva C
Cine Imi Poate Spune Niste Expresii Frumoasa Despre Iepuras ?
Imaginer Un Dialogue À Partir De: Non,monsieur, On Ne Peut Reparer Votre Lecteur De Cedes, Il Est Casse, Il Faut En Acheter Un Autre.
La Cantina Unei Tabere S-au Consumatintr-o Zi Tot Laptele Din3 Bidoane A Cate 2 Dal Si Din 10 Sticle A Cate 2 Litri .Daca La Micul Dejun 5 Copii Consuma Un Litr
Cati Moli Si Cate Molecule De Amoniac Se Gasesc Intr-o Incinta De 5 L , Daca Presiunea Gazului Este De 1.5 Atm. La Temperatura De 127 K ?
AjutatiMA va Rog! Tema Este Pentru Maine! DOUA NUMERE AU SUMA 307 SI DIFERENTA 93. CARE ESTE PRODUSUL CIFRELOR NUMARULUI MAI MIC?
Cine Ma Poate Ajuta La Ex?IDENTIFICATI PREDICATELE NOMINALE SI ANALIZATI-LEa) Va Imbatrani Timpul.Prezentul Va Deveni Trecut.Trecutul Va Deveni Antichitate.Doar
La Dublul Numarului A Carui Septime Este 5, Adauga Dublul Numarului A Carui Optime Este Egala Cu Diferenta Numerelor 721 Si 712.VA ROG SA IMI RASPUNDETI REPEDE
Crezi Ca Oamenii Au Nevoie De Carti Pentru A Se Informa Sau Pentru A Se Destinde?Motiveaza-ti Raspunsul In 8-10 Randuri.Nu Raspundeti Daca Nu Stiti....repede V