RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog cu rezolvare tot bine
PLLLLS
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC Cu M(A) = 90 Grade, Raportul Dintre Lungimea Unei Catete Si A Ipotenuzei Este 1/2. Sa Se Calculeze Valoarea Sumei Cos B + Cos C
Va Rog Să Mă Ajutați, De La Ex.1 - Ex. 4.imi Trebuie UrgentP.S. Am Pus Din Greșală "istorie"
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Problema? Nu Inteleg Deloc Fractiile In C++ Si Cum Sa Ii Aduc La Forma Irreductibila. #390 SPFractii Clasa A 9-a Algoritmi E
Elimina Ultima Silaba Din Fiecare Cuvant Si Scrie Noile Cuvinte Urmata, Haina, Orasul, Numele, Arata.
Se Consideră Numărul Rațional A=-1,25. Determinati:a) Opusul Lui Ab) Inversul Lui Ac) Modulul Lui Ad) Partea Întreagă A Lui Ae) Partea Fractionară A Lui A
Dau 55 De Puncte. Am Nevoie Doar De A Doua Figura De La Subpunctul B) Și De Răspuns La Intrebare. Dau Coroana Și Mă Abonez.
Dau Coroana La Cel Mai Bun Răspuns
Doresc Sa Stiu Formula De Obţinere A Tristearinei Din Trioleină In Prezenta Nichelului .
Cerința Scrieți Funcția SumaMinMax Care Primește Ca Parametri Un Tablou Unidimensional V Format Din N Elemente Și Un Număr Natural N. Funcția Va Returna Un Vect
Varstele A Trei Copii Sunt Exprimate Prin Numere Prime. Afla Ce Varsta Are Fiecare Dintre Ei, Daca A+2b+14c = 86, Under A, B Si C Reprezinta Varstele Celor Trei