RO Study
👤
Stefan9150
Stefan9150
03-06-2024
Matematică
a fost răspuns
tot rapid dau corooana !
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Determine Perioada Principală A Funcției F:R→R În Cazul: F(X)=sin ( X+ Π/6 ).Mie Mi-a Dat 11pi/6, Dar Nu Știu Dacă E Bine.
Ce Părere Aveți Despre Italia? Urgent!!! Îmi Trebuie Părerea Despre Istoria Italiei Și Părerea Despre Italia Din Prezent!!! DAU 50 DE PUNCTE!!!
Activitate În Pereche. Recitiți Textul. Formulați, Pe Rând, Câte Doua Intrebări Pentru Fiecare Alineat Şi Apoi Răspundeți Prin Enunțuri Desfasurat
Prezinta În 30-70 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text.
Am Nevoie De Rezolvarea Exercițiului Din Imagine , E Putin Complicat Pentru Mine
25) Într-un Grup De Oameni Se Împart, Aleatoriu, Câte O Căciulă Pentru 80% Din Oameni Și Câte Un Fanion Pentru 70% Dintre Ei. Care Este Procentul Minim De Oamen
Cache La Bonne Case Les Classes Decouverte Sonet Des Activitatea Extrascolaires Pandant La Clasele Certe Les Eleves Vînt A La Mere En Automne Onnorganise Des C
Completează Rebusul Și Vei Descoperi Pe Verticala Roșie Unitatea Principală Pentru Măsurarea Capacitatea Vaselor.Intrebarea1Se Obține Din Floarea Soarelui .2Bau
Muzica: Capriciul Nr.24
Subliniază În Mod Corespunzător Atributele Și Complementele Din Enunțul De Mai Jos: Elevii Au Citit Un Eseu Despre Viețuitoarele Pădurii Și Despre Lumea Vegetal