RO Study
👤
Vioricaplesca04
Vioricaplesca04
02-06-2024
Fizică
a fost răspuns
Și aceasta este continuare….
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Om A Alergat 45 De Km Fara Oprire omuil Nu A Mancart Si Nu A Baut Nimic cum Se Numeste A Cel Om
Buna! Am Nevoie De O Compunere...oarecum Sf, Dar Vreau Sa Fie Cat Mai Simpla, Fara Calatorii In Timp, Sau Extraterestrii, Vreau Una Care Sa Se Apropie Cat Mai M
Afla Numerele A, B, C, D, Stiind Ca: a+b+c+d=1370 a:b=4 Rest12 b=c:3 d= Succesorul Par Al Numarului 612
Hei!, Bun Deci Am La Istorie De Facut O Constructie/inventie Al Unuia Dintre Savantii: Marie,Piere Curie ; Albert Einstein Si Charles Darwin Dar Eu Nu Stiu Ce I
Ce Reprezintă Semnul Acesta ? Este Un Fel De A Întors. Vă Rog, Ajutați-ma !!!!!!!!!
Manualele Sunt Si Ele Texte Multimodale. Justifica Aceste Afirmații. Prima Data Vreau Sa-mi Spune-ți Ce Înseamnă Multimodale, Iar Apoi Sa Justificati.
Va Rog Dau Coroana!incearca Sa Explici:de Ce Ratele Ies Aproape Uscate Din Apa ?;De Ce Se Uda Hainele In Timpul Ploii?.
La O Patiserie S-au Vândut 64 De Cornuri Si Pateuri.Pateurile Vândut Au Fost De 7 Ori Mai Multe Decât Cornurile.Cate Cornuri Și Câte Pateuri S-au Vândut ? Prin
!!!URGENT DAU COROANA!!!ce Ar Spune Statuia Lui Stefan Cel Mare De Pe Postament?... Dezvoltati Ideea ,,Vremuri Grele S-au Abatut Azi Peste Republica Moldova" Pr
Produsul A Trei Nr Naturale Diferite Este De 495. Produsul Primelor Douanr Este 9.Primul Nr Ezte Cu 54 Mai Mic Decat Al Treilea Numar ... Care Sunt Cele Trei Nu