RO Study
👤
Lucasonia2022
Lucasonia2022
29-05-2024
Matematică
a fost răspuns
Mă ajuți te rog frumos că nu știu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Punctele A,B,C Sunt Coliniare,in Aceasta Ordine,iar AB=14 Cm Si 4*BC-3*AC,atunci Determinati Lung.segm.[AC].(desen)
Un Elev Are O Suma De Bani.determinati Suma De Bani Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit 1 supra 4 Din Ea,apoi 1 supra 6 Din Rest,apoi 1supra 3 Din Noul Rest Si Inca 12
3 Persoane Au Depus La Banca Sume De Bani Direct Proportionale Cu Numerele 2,3,5.Dobanda Oferita De Banca Este De 10% Pe An.Dupa 1 An Cele 3 Persoane Aveau In B
A)daca P% Din 120 Este Egal Cu 36,atunci P=?b)daca P% Din 1000 Este Egal Cu 50,atunci P=?c)daca P% Din 400 Este Egal Cu 20,atunci P=?d)daca P% Din 500 Este Egal
Care Sunt Personajele Din Povestea Mica Sirena De Hans Christian Andersen
Ce Este Aria , Si Cum O Calculezi?
Indica Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate.cand Am Parasit Satul ,vantul Batea In Rafale Puternice,aruncandu-ne Nisipul In Fata
Detreminati Patru Numere Naturale , Stiind Ca Primu Este 1\5 Din Al Doilea , Al Doilea Este1\3 Din Al Treilea , Al Treilea Este 1\2 Din Al Patrulea , Iar Al Pa
Ajutati-ma Va Rog :Trei Elevi Au Impreuna 1000 Lei . Dupa Ce Au Cheltuit : Primul 50% Din Suma Pe Care O Aveau , Al Doilea 2/3 Din Suma Sa , Iar Al 3 -lea 8
A)stiind Ca A+b=-23 Si C=4,calculati A*c+b*cb)stiind Ca A+b=18 Si C=-9,calculati A*c+b*cc)stiind Ca A-b=67 Si C=-3 Calculati A*c-b*cd)stiind Ca A-b=67 Si C=-7 C