RO Study
👤
Andrei63661
Andrei63661
24-05-2024
Matematică
a fost răspuns
3)
a+ = 8472
a= 6.5
b 3 = ?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABCA'B'C'-prisma Triunghiulara regulataAB=4 CmAA'=4 Radical Din 3Atunci Masura Unghiului Format De A'B Cu Planul (ABC) Este Egal Cu ...?
Impresii Despre Fizica....Dar Nu Cateva Propozitii ... VA ROG REPEDE >>>>
DA EXEMPLE DE SITUATII IN CARE SE MANIFESTA SI EFECTUL STATIC SI EFECTUL DINAMIC AL UNOR FORTE
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine La Chimie Va Rog Frumos.1.Scrie In Sensul Cresteri Polaritatii Urmatoarele Siruri De Substante:a) Hidrura Azotului, Fluorului, Carbonul
Cat Indeamna Doisprezece Fara Un Sfert Si Doisprezece Si Un Sfert ? Sa Imi Spuneti 12: .....,12:....
Am Nevoie Cat Mai Repede De Rezolvare, Va Rog Frumos!!!Fie Patratul ABCD, O Centrul Sau, Iar M Un Punct Exterior Planului Patratului Astfel Incat MO Perpendicul
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine La Chimie Va Rog Frumos.1.Scrie In Sensul Cresteri Polaritatii Urmatoarele Siruri De Substante:a) Hidrura Azotului, Fluorului, Carbonul
As Dori Si Eu Niste Expresii Plastice . Urgent , Am Azi Olimpiada Si Am Nevoie De Niste Idei
Identificati Substantivele In Cazul Acuzativ Care Au Functia De Nume Predicativ::a)Incet,incet,incetinel,ca Usile Nu Sunt De Fier.b)Tacerea E De Piatra;un Molid
A Striga .. La Infinitiv, Subiect , A tribut Verbal,si Nume Predicativ ... Apoi La Gerunziu... Subiect, Indicativ .