RO Study
👤
Rusualecsandru3
Rusualecsandru3
14-05-2024
Matematică
a fost răspuns
repede dau Coroana și inimă
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Dreptunghiul ABCD,in Care AD=12 Cm. Punctul M Apartine Laturii AB,astfel Incat [tex]\frac{AM}{MB}=\frac{6}{3}[/tex] ,iar M(∠ADM)=30°. Determinati Aria Patru
Va Rog Ajutați-mă•cifra X Pentru Care Fractia 15//4x Est Reductibila ,este Egală Cu ...
Transcrie Din Fragmentul De Mai Jostrei Adjective Aflate La Grade Carele Vei Preciza Feciorul In Frac Şi Cumănuşi Albe Mă Introduce În Salonulsplendid... Femeil
Intr Un Triunghi ,orice Mediana Determina Doua Triunghiuri De Ari Egale ,numite ..... Punctul De Interesectie A Medianelor Unui Triunghi Se Afla,pe Fiecare Medi
3. A) Operația Prin Care Se Află Rădăcina Pătrată A Unui Număr Pozitiv Se Numeşte Din Acel Număr. B) Pentru A Extrage Rădăcina Pătrată Dintr-un Pătrat Perfect S
Mă Puteți Ajuta. Dau Coroana
Versurile Cărții Sunt Însoțite De Imagini.Observ Un Fir De Mărgăritar Cu 9 Flori. Numărul Florilor Este: B) Impar Cl Prim D) Cub Perfect 2. Citind, Imi Aduc Am
1 Lis La Comptine Et Entoure Les Mots De L'école. Début Automne, Finies Les Vacances En Septembre Les Cours Recommencent. Sourire Aux Lèvres Ou Le Coeur Serré,
5. Rezolvaţi În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: a) 13-2 I 2x- 5 I= -5; b) 3[2|2x - 3 I-9] - 8 = 7.
Ma Puteti Ajuta? Va Rog!macar 1 Din Ele