RO Study
👤
Lucianguran61
Lucianguran61
13-05-2024
Arte
a fost răspuns
scurt comentariu despre galeria plan b
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
III. MARCAŢI LITERA CORESPUNZĂTOARE ORDINII CRONOLOGICE PE CARE O CONSIDERAŢI CORECTĂ: 21. A. Zona Istro-pontică Este Inclusă În Graniţele Statului Roman. B.
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog! Polinoame Integrala Definita
Aflati Mg La La Aceste Numere
Aflați Cinci Numere Consecutive Știind Că Dacă La Cel Mai Mic Se Adună Se Obține Numărul Natural 28
TEST 1. Subliniază Verbele La Viitor Din Exemplele De Mai Jos. At Să Treci Pe La Mine Ca Să Vezi Ce Placă Mi Am Luat? C. Dacă Ați Invatat, Su A. Am Aflat Ca Edi
Crieti Cate 3 Fractii Care Au Numitorul Patrat Perfect Mai Mic Decat 50 Si Care Sa Fie:a)subunitara,b.echiunitara C. Supraunitara Va Rog Urgent
8. Consideri Că Dorul De Copilărie Există În Fiecare Adult? Motivează-ți Răspunsul, În 50 - 100 De Cuvinte, Valorificând Textul 1.
Se Considera Triunghiul ABC Cu AB=6cm,BC=5cm,CA=4cm,iar D Este Piciorul Bisectoarei Duse Din C Pe Latura AB,atunci BD Este Egal Cu...?( Va Rog Mult De Tot)
Compuneți Un Text Narativ In Care Să Prezentați Un Dialog Contradictoriu, Între Doi Profesori De Invatamant Primar, Cu Privire La Substantiv. Mulțumesc Frumos!.
La Un Magazin Pentru Un Costum, O Pălărie Și O Pereche De Pantofi S-au plătit 430 Lei. Costumul Este De 2 Ori Mai Scump Decât Pantofii, Iar Pălăria Cu 50 Lei ma