RO Study
👤
Mark1177
Mark1177
12-05-2024
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați vă rog exercițiul!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spațiul De Lucru Utilizat De Elevi Este Iluminat Cu Un Bec Alimentat De La O Sursă De Tensiune. Folosind Simbolurile Elementelor De Circuit, Desenează Schema Un
Am Nevoie Urgent Dau Coroana !!!!
Construiește Un Enunț Format Din Două Propoziții În Care Secvența Tramvaiul Se Urnește Iar Să Fie Regent Pentru Propoziția Atributivă dau Coroana !!
7 Read And Choose:ansome Anya. I'm Hungry. Can I Have........ Banana?b. There Isn't........olive Oil In The Bottle.c. There Are........ Cucumbers And Tomatoes I
Realizati Un Eseu De Minim 150 De Cuvinte Cu Titlul: Cum Ma Afecteaza Pe Mine Uniunea Europeana? (prezinta Exemple Personale)DAU COROANA!!!
Scrie 2 Enunțuri Cu Cuvântul,,chei" Sa Aibă Înțelesuri Diferite.
A) 15 Kg = 1 500 .......)28 Kg =19 Kg = 1 900 .....(Completează Cu Unităţile De Măsură Corespunzătoare:b) 53 Cg = 530 ......c) 51 000 Kg = 51 ......280 ......28
3. Selectează Atributele Din Textul Următor Şi Completează Tabelul.Privea El Cerul Albastru, Nesfârşit, Pământul Roditor Și Larg, Mările, Fluviile Veşi Firele S
Fa O Compunere In Care Descri Un Unicorn(dau Coroana)
Împarte Textul În Fraze, Fa Shema Terog Frumos!!Hai, Și Dacă-i Cunoaște-o Care-i A Mea Adevărată, Ie-f-o Și Duceți-vă De Pe Capul Meu, Că Mi-ați Scos Peri Albi