RO Study
👤
Placintainga
Placintainga
10-05-2024
Fizică
a fost răspuns
Ajutațimap va rog frumos!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Un Egiptolog Execută Săpături Arheologice Timp De Trei Luni, În Total 90 De Zile Consecutive. Identifică Lunile În Care S-au Efectuat Săpăturile. Câte Posibi
Urmărește Modelul,apoi Alcătuiește Propoziții:roua,ziua,noua
Bunica A Copt Placinte. Nepoții Au Mîncat 12 Placinte Și Au Mai Rămas 15. Cu Ce Erau Plăcintele?.
1 Work In Pairs. Answer The Questions. 1 Are You Active On Any Social Media Network? How Long Have You Had Your Account? 2 3 What Is The Minimum Age Required To
Se Dau Substantantivele Împarat Mos Meri Si Pronumele Personal Ei Scrie Un Text De Patru Propozitii In Care Aceste Cuvinte Au Rol De Subiect Subliniază Predicat
11) Deseneaza Un Dreptunghi Cu Latura Mică (lațimea) De 2 Cm, Iar Latura Mare (lungimea ) De 4 Cm Calculeaza Suma Tuturor Laturilor (perimetrul).
Un Dreptunghi Are Lungimea Egala Cu Dublul Latimii Si Aria 72m Patrati.Calculeaza Perimetrul Dreptunghiului.Va Roggg Dau Coroana + Toate Pinctele Mele Pe Car
2 Associe Les Phrases De Même Sens. Hayaà A. Lucas À L'appareil. B. Vous Faites Erreur. C. Ne Quittez Pas, Je Vous Passe Lucas. D. Je Voudrais Parler À Lucas. E
Imi Ziceti Va Rog: ce Fel De Propozitie Este 1 Si 2 1. Stefan Cel Mare A Fost Viteaz, Indraznet Si Drept. 2. Adrian, Maria, Cornelia Si Eu Suntem Harnici, Cinst
1. De Ce Scriitorul Crede Că Părinții Îi Încurcă Pe Copii La Mare? 2. Care Este Întinderea Mării? 3. Ce Poți Vedea În Apa Mării? 4. Cum Iau Naştere Valurile? 5.