RO Study
👤
Sofaa
Sofaa
08-05-2024
Limba română
a fost răspuns
ma puteti ajuta va rogg
6,7,8,9
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Media Aritmetică A Două Numere Este 72. Determinați Cele Două Numere, Ştiind Că Unul Dintre Numere Este Cu 10 Mai Mare Decât Celălalt.
Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana!!cum Se Rezolava Vreau Explicatie
Ajutați Mă Vă Rog!12)a²+b²=13 Și A-b=5 Calculați Ab13)a²+b²=29si A+b =7 Calculați Ab
Autorul Îşi Plasează Narațiunea Într-un Spațiu Geografic Precis: Cu Localități Reale. Cu Toa- te Acestea, textul Este Considerat Nuvelă, Adică Ficțiune Literar
NASA Could Send Five Years Worth Of Food To Mars Before The Astronauts Arrive. Would That Work Better Than The Astronauts Taking All Their Food With Them?
4 Compară Circulația Sistemică Și Cea Pulmonară, Completând Tabelul Următor: Circulația Sistemică Criterii De Deosebire Circulația Pulmonară Camera Inimii De Un
Ce Părere Aveți Despre Italia? Urgent!!! Îmi Trebuie Părerea Despre Istoria Italiei Și Părerea Despre Italia Din Prezent!!! DAU 50 DE PUNCTE!!!
2.a)Numără Plantele (ex.arborii De Nuc) De Pe O Suprafață De B)calculează Frecvența Plantelor Analizate (numărul De Plante Pe 1 M²)
1 Put The Dialogue In Order. Then Listen And Check. A: Hi, Gog. Nice To Meet You. How Old Are You ? B: I'm Collecting Rocks. It's My Hobby - Intergalactic Rock-
Rezumat Pe Capitole Cartea Pisicile Razboinice Volumul 11 Urgent Va Rog Dau 100 Puncte Si Coroana Urgent Pls Nu Accept Fara Rezumat Pe Capitole