RO Study
👤
ZijahUAh
ZijahUAh
29-04-2024
Limba română
a fost răspuns
VA ROG REPEDE SI COMPLET
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti O Poveste Care Ar Cuprinde O Secventa ,,desfasurata" Dezvoltata Din Poezia Lui Vasile Romanciuc Balaurul Care N-a Mai Ajuns In Povestea)balaurul Imparat
Hei....ma Puteti Ajuta Cu O Compunere Narativa De 10-15 Raduri In Care Sa Redai O Intamplare Din Viata Ta......
Explicatia Proverbului Printre Spini Trebuie Sa Umbli Incaltat!
Aratati In Ce Domeniu De Activitate Se Foloseste Cuvantul Garnizoana . Alcatuiti Propozitii Cu Alte 4 Cuvinte Apartinand Aceluiasi Domeniu .
In Fig. Alaturata Avem Un Patrat Cu Varful Pe Latura Unui Romb Cu Diagonalele De 42 Cm Si 56 Cm. Sa Se Calculeze :a) Aria Rombuluib) Latura Rombuluic) Latura Pa
Familia De Cuvinte Pentru Spini
Verb La Interogativ Conjugare "to Have" "to Be"
Salut Ajutati-ma Repede !(1111+2222+...+9999) : 1111 + 55 = ? Va Rog Am Tema Pt. Maine Si Chiar Nu Stiu Cum Sa Il Fac .
Aratati Ca Numarul : A = 3 La 2n+5 ·7 La N - 63 La N+1 - 3 La 2n+1 · 7 La N+2 , Este Divizibil Cu 33 Pentru Orice N∈NA= 3 La N · 7 la n+1 + 3 la N+1 +7 la N + 3
În Propoziţia "Gata Să Mi-l Scoată Din Încheietură", Cuvântul "gata" Ce Valoare Morfologică Şi Funcţie Sintactică Are? Dar În Propoziţia "Parcă O Mânî De Uriaş