RO Study
👤
Huliganchik
Huliganchik
26-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Решите задачи пожалуйста
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cântă Cântecul Vine Badea Cu Toată Clasa Pe Grupe Și Individual Tractând Măsura .Care Este Semnificația Coroanei Și A Legătorul Punctat?Care Este Deosebirea Din
2 Read And Choose. Write A Or B In Your Notebook. 1 We Were Worried! 2 I Was With My Va Dad. A Emma B Mona A Harry B Lee A Gran 3 I Was Really Sc B Va Rog Urge
4. Rezolvă În Lant. M-am Gândit La Un Număr, L-am Mărit Cu 4. Din Rezultatul Obținut Am Scăzut 8 Și Noul Rezultat Obţinut L-am Dublat. Află La Ce Număr M-am Gân
Sunt Bune Calculele Repede Dau Coroana
Cum Se Afla Răspunsul? Trebuie Sa Calculezi Sau E Prin Deducție Logica Ca Răspunsul Este A)?
6. Care Dintre Următoarele Numere Are Suma Cifrelor Mai Mare Decât Produsul Cifrelor? A. 3 427; B. 1 595; C. 8 084; D. 8 231.
Mentioneaza Substantivele Comune Obtinute Din Substantivele Proprii De Mai Jos, Precizand Ce Inseamna. Ex 15 Va Rog Frumos, Mersii ❤️
12. Vlad A Scris Pe Tablă O Fracție, Iar Dina A Amplificat-o Cu Un Număr Natural, Luca A Şters Tabla, Lăsând Doar Rezul- 18 Tatul Obţinut În Urma Amplificării:
S. Află Produsul Și Câtul Numerelor Date, Apoi Verifică. 2 X 4 18 : 2 = Proba: Proba: = х : 2 = = II 11 11 Х = x Х II/ II
PLS Help Me , Repede Dacă Se Poate PLS