RO Study
👤
Erikarusu33
Erikarusu33
24-04-2024
Engleza
a fost răspuns
Vă rog frumos ajutați-mă Bsi C
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia F:R:R;f(x)=x+2a)Reprezentati Grafic Functia Intr Un Sistem De Coordonate XOy.Demonstrati Ca Graficul Functiei F Si Axa Ox Formeaza Un Ungh
CO(g) + 3H₂(g) -- CH₄ (g) + H₂O(g) - Qjustifica Sensul De Desfasurare A Reactiei Daca :a) Scade Temperaturab) Creste Presiune C) Creste Concentratia In H₂d) Cre
Un Amestec De NaCL Si KCl Cantareste 25g,se Trateaza Cu O Solutie De AgNO3 De C=25%.Stiind Ca Precipitatul cantareste 57,4 G,calculati Cantitatea Procentuala D
De Ce Nimeni Nu Este Perfect ?
In Triunghiul ABC , Dreptunghic In A , Cu Masura Unghiului C Egala Cu 30 Grade , AM Este Mediana . Fie Simetricul Punctului A Fata De BC. Sa Se Arate Ca: A) ADC
Se Taie Un Cui Cu Ajutorul Unui Cleste.Distanta De La Articulatia Clestelui Pana La Cui Este De 3cm.Distanta De La Articulatie Pana La Punctul De Aplicatie Al F
La Ce Timpuri Se Află Verbele:îndura Și Venise
Pt Fiecare Ramura Economica Specifica Un Tip De Activitate. Activitati Industriale ,agricultura ,transport ,comert ,turism.
Am Nevoie De Un Discurs Pentru Finalizarea Celr 8 Clase . Sa Fie Puti Emotionant Va Rog.
Se Considera Trei Numere A,b Si C. Daca Media Aritmetica A Numerelor A Si B Este Egala Cu 1,4 , Media Aritmetica A Numerelor B Si C Este Egala Cu 2 , Iar Media