RO Study
👤
Dylanokokwhat
Dylanokokwhat
22-04-2024
Chimie
a fost răspuns
ma puteti ajuta la reactiile astea
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Completează Cu Ne-am Sau Neam. Părinţii Noştri Plecaseră La Un Din Satul Vecin Şi Noi Am Råmas Acasă. Întâlnit Cu Luat Săniuțele Şi Dus În Grabă La Derdeluş.
O Propoziție Cu Cuvântul Capi Dau Coroana!
Am Repostat Această Întrebare Pt Ca Nimeni Nu Vrea Sa Ma Ajuteam Nevoie Si Eu De Ajutor Va Rog Frumos Cine Ma Poate Ajuta ??Am Nevoie De Un Raspuns Complet Core
Dau Coroana Va Rog Ajutati Ma !!!
6. Diferența Dintre Cel Mai Mare Număr Impar De 4 Cifre Şi Cel Mai Mare Număr Par De 3 Cifre Este A. 9 000; B. 900; C. 9 001; D.9 111. Coroana Urgent
Alcătuiți O Compunere În Care Să Argumentați Legătura Dintre Prietenie Și Jertfă.
Athletics In JamaicaJamaica Has Produced Some Of The World's Bestathletes, Including Stars Such As Usain Bolt Andthey Work And Train Together As A Team, So They
10 Într-o Cutie Sunt 222 De Globuri Albastre Și Roz, Iar În Alta, Sunt 210 Globuri Verzi Și Portocalii. Dacă 89 De Globuri Sunt Roz Și 153 De Globuri Sunt Verzi
Alcătuiește Un Enunț Negativ În Care Cuvântul Performanțăsă Aibă Funcție Sintactică De Complement Prepozițional (1) Și Un Enunț Interogativ În Care Pronumele In
VA ROG DAU CORANA + 50 PUNCTE !!!!!!!!!!!! Determinati X ∈ N* Pentru Care Urmatoarele Fractii Sunt Echivalente : A) 4x + 11 Supra 5x - 9 Si 3 Supra 2 B) 4x - 5