RO Study
👤
Neculcealexa1
Neculcealexa1
17-04-2024
Engleza
a fost răspuns
Acum caresunt verbele iregulate
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Adoi Termeni Este 436 . Primul termen Se Aduna Cu 136 , Iar Din Al Doileatermen Se Scade136. Careva Fi Acum Suma Celor Doi Termeni?
Nu Stiu Un Exercitiu La Mate Va Rog Mult Ajutatima:3·(x-1,8)-3=17,16
(9\11la Puterea 6)×(11/9 La Puterea6)×[(5/6 La Puterea 4)]÷(5/6la Puterea 6)=...va Rog Frumos Ajutatima
Un Circuit Simplu Este Format Dintr-un Generator (E=20 V, R=0,5Ω), un Consumator (R=4,5Ω). Calculeaza: A) Intensitatea Curentului Din Circuit. B
2. Colegii Lui Mihai Au Fost La Pescuit. Alcatuiti Schema Propozitiei. M
Corina Are 17 Cuburi Rosii Albe Si Negre *cuburi Albe Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Rosii Aflati Cate Cuburisunt Mai Multe Stiind Ca Sunt Mai Putine Negre Decat
URGENTAna Rostogoleste De 86 De Ori Un Cerc Cu Lungimea De 1m.Cati Pasi A Facut Ana In Acest Timp,daca Un Pas Masoara O Jumatate De Metru?
Un Corp Cu Masa De 27 G Este Suspendat De Un Resort Avand Constanta Elastica K De 100 N\m. Care Este Alungirea Resortului?
Am O Functie De Facut Si La Un Subpunct Imi Spune Sa Demonstrez Ca Hraficul Funtie Si Aca OX Formeaza Un Unghi De 45 De Grade . Cum Fac ?:( Maine Dau Test Si Nu
Specificati Ce Parti De Vorbire Alcatuiesc Familia Lexicala :fierbinte,fierbator,a Fierbe,fierbere,fiert,fierbator,fierbinteala,fiertura,fierturica?