RO Study
👤
Supervitia125
Supervitia125
16-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Mă puteți ajuta , va rog mult
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Faceti Asta Un Triunghi ABC Drep In A Are AB 24 Si BC 25, Proiectia Catetei Pe Ipotenuza Are Lungimea De:
Ajutați-mă Va Rog Cu Subiectul 1, Cele Scrise Cu Pixul Sunt Modificările Care Trb Rezolvate, Va Rog Imi Trebuie Urgent Sa Fie Rezolvate Pe Foi!
Scrie Textul Unei Invitatii Adresate Prietenului Tau ,cu Ocazia Aniversari Zilei Tale De Nastere .
Daca Ai Fi Pirat, Ce Personaje De Opere Literare Ai Alege Pentru A Avea Un Echipaj De Neinvins? ( De Exemplu, Un Membru Al Echipajului Ar Putea Fi Nica, Pentru
Problema Rezolvata Prin Metoda Grafica in Trei Lazi 77 Kg Caise. In Prima Lada O Cantitate De 4 Ori Mai Mare Decat In A 3 Iar In A 2 Sunt Cu 5kg Mai Mult Decat
Va Rog, Ajutor! Daca 2 Oameni Sunt Căsătoriți Pot Deveni Călugări (amandoi) Sau Trebuie Sa Divorteze? (in General Femeile Si Bărbați Stau In Terenuri Diferite)
Un Om Urca 3 Etaje Coboară La Subsol. Urca 3 Etaje Coboară 2 .urca 7 Coboară 2 Urca 3 Iar 1 Apoi Coboară 1 Și Iar 1 ..la Ce Etaj Este
Bazinul Este Format Din Oasele Coxale, Osul Sacrum, Osul Coccis Sau Din Oasele Coxale, Osul Sacrum Fara Osul Coccis?
Diferenta A Doua Nr Naturale Este 25 Iar Catul Lor Este 6.care Sunt Cele Doua Nrl
Precizeaza Numărul De Litere Și Sunete Din Cuvintele : Cheamă Și Apringi