RO Study
👤
Denisacojocaru619
Denisacojocaru619
13-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 4 va rog!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Împărțirea 7 999: 19 Dă Un Cât Și Restul O. Care Ar Trebui Să Fie Deîmpărțitul Pentru A Se Obține Restul 12?
Calculați Media Artimetică A Numerelor A) 6/5 Și 8/5 B) 12√6 Și 2√6 Va Roggg Dau Coroană Va Implor
Exprimă Ți Opinia Cu Privire La Respectarea Sau Nerespectarea Rugăminții Lui Alexandru De Către Tatăl Său Susțineți Părerea O Argumentând Cu Elemente Din Text (
Poezia ,,Iarna" De Vasile Alecsandri Și De Scris Figuri De Stil, Masura Primului Vers ,primul Și Al 2-lea Vers Și Toată Strofa ( Se Aplica La Fiecare Strofa ),t
Creează Pe Desktop Ierarhia De Directoare De Mai Jos Și Execută Următoarele Operații :Vă Rog, Îmi Trebuie Doar Rezolvarea!
Calculează Probabilitatea Ca, Alegând La Întâmplare Un Numar Natural De 3 Cifre Acesta Sa Fie Multiplul Nr 90 Coroana + 100pct
1 Menţionează, Pe Baza Sursei, Drepturi Şi Libertăţi Prevăzute De Amendamente..
1. Un Turist Parcurge Un Drum În 3 Zile. În Prima Zi 25% Din Drum Și Încă 3 Km, În A Doua Zi Jumătate Din Drumul Rămas Și Încă 1 Km, Iar În Ultima Zi Restul De
O Compunere Descriptiva De Minim 100 Cuvinte In Care Sa Prezinti Frumusetes Crinului !!!Dau Coroana
Am Înmulțit Doua Numere Și Am Obtinut 12.care Pot Fi Numerele?