RO Study
👤
Mihaierikanicoleta
Mihaierikanicoleta
11-04-2024
Fizică
a fost răspuns
randamentul mecanic
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Numere De Trei Cifre Exista Asa Incat Impartite La 23 Sa Dea Restul 13. Care Este Cel Mai Mare Si Care Este Cel Mai Mare Numar?
Completează În Frunzuliţele Care Au Crescut Din Rădăcina Cuvântului Român Sufixe Care Formează Cuvinte Noi Repede Vă Rog Frumos
Cine-mi Poate Lamuri Cum Se Fac Problemele La Geografie. Da In Asa Mod Ca Sa Inteleg. Nam Fost La Tema Cind Am Facut Probleme.
Cand Derivezi Se Schimba Semnul?
Numeste Doua Gaze Principale Din Componenta Aerului. Prin Ce Experienta Poate Fi Demontrata Prezenta Lor?
Cine-mi Poate Lamuri Cum Se Fac Problemele La Geografie. Da In Asa Mod Ca Sa Inteleg. Nam Fost La Tema Cind Am Facut Probleme.
Daca Impartim Un Numar Natural La 72 Obtinem Restul 68.Care Este Restul Impartirii Acelui Numar?
1. Choisissez La Forme Qui Convient. Dans La Cuisine : 1.Attention , L'assiette(fs) Est (chaud/chaude) 2. Cette Viande Est Tres (sale/salee) 3. C'est Une Sa
Spuneti O Propozitie Cu Cuvantul Fala!
DAU COROANA!Cum Pot Afla Baza Unui Triunghi Isoscel Daca Cunosc Cele Doua Laturi Congruente Si Unghiul Format De Acestea? In Cazul Acesta Laturile Congruente A