RO Study
👤
Lucyia
Lucyia
10-04-2024
Matematică
a fost răspuns
ajutor!!!! La geometrie
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Transcrieţi Şi Explicați Scrierea Ortogramelor Învătate: A) ,,Copiii I-au Cântat Încetişor: «Melc-codobelc...>> Și I-a Privit, Încrezător, Cu Ochii Mic
Alcătuieste Propoziții Cu Trei Construsţii La Alegere Din Textul De Mai Sus:
Se Cosidera Expresia E(x)=(2x + 1)²-(x + 1)²-(2x²+3) unde X Este Nr Real determina Numerele Intregi A Cu Proprietatea Ca E(a) ≤0
3. Calculați: A) √19-6√/2; D) √22+8√6; 8) √/11-4√7; J) √30-12√6; B) √14-6√5; E) √√8+2√15; H) √√13-4√/10; K) √66-24√6; C) √√29+12√5; F) √√13-2√42; I) √√19+4√21;
1. Cu 5 Ani În Urmă Suma Dintre Vârsta Tatălui Şi A Fiului Era De 40 De Ani. Ştiind Că Vârsta Fiului Era Un Sfert Din Vârsta Tatălui, Află Care Vor Fi Vârstele
1. Încercuieşte Verbele Auxiliare Din Fragmentul Următor: -La Fel E Şi Cu Apa. Apa Din Care Mi-ai Dat Tu Să Beau Era Asemeni Unei Melodii, Datorită Scripetelui
8. Propoziția În Care Cuvântul Roșie Nu Are Acelaşi Înțeles Cu Cel Din Text Este: A. Eu Am Mâncat O Roșie. B. Ina Era Roşie La Față Din Cauza Supărării. C. Cris
Este Corecta Forma “Creația A Cărei Versuri” Sau Altfel Ar Trebui Articulat? Va Rog, Dau Coroana
5p 6. In Figura Alăturată Este Reprezentată O Piramidă Patrulateră Regulată VABCD, Cu Central Bazei În O, AB=6cm Şi VA=8 Cm. Centrul De Greutate Al Feței VBC Es
Ma Poate Ajuta Cineva?