RO Study
👤
Iuliaceteras2284
Iuliaceteras2284
09-04-2024
Matematică
a fost răspuns
radical din 3 -1=0, 5
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Beneficii Aduce Soarele Oamenilor, Plantelor Și Animalelor De Pe Pământ?Scrie Minim 4 Argumente Dau COROANA!
"In Pătratul ABCD Din Figura 1 , Simetricul Punctului A Fata De Punctul O Este Punctul:" DESENUL MAI JOS
2 Fie Mulţimile A = {1; 2; 3; 5); B = {2; 3; 4}; C = {3; 5; 7); D={6; 8} Determinați Elementeleurmătoarelor Mulțimi:dau Coroana 5 Stele Si Inima
37 În Triunghiul Dreptunghic ABC, *A=90°, $C = 30° Şi AB = 4 Cm. Calculați Perimetrul Și Aria Triun- Ghiului, Precum Și Lungimea Înălțimii Duse Din A. Cu Desen
2. Desenați Două Drepte MN Si PO Concurente In Punctul O. A) Semidreptele OM Si ON, Respectiv OP Şi OQ Sunt Perechi De .... B) Unghiurile MOP Şi NOQ, Respectiv
Ma Poate Ajuta Cineva? Am Rezolvările La Sfârșit Dar Nu Prea Înțeleg De Ce S-a Făcut Așa16 Și 17, Dau Coroană, Mă Abonez Și Dau 40 De Puncte
Mă Puteți Ajuta Cu O Recenzie Pentru Cartea "Cele Cinci Limbaje Ale Iubiri" ? Vă Rog !
Sistemul Endocrin - Tiroida: 1. Alcătuire 2. Hormonii Secretați
Mesajul Transmis De Poezie Scrisoarea III De Mihai Eminescu
Minionii Au Apărut Pentru Prima Oară Pe Ecrane În Filmul Despicable Me (Sunt Un Mic TicaAflă Anul Lansării Acestui Film, Ştiind Că Este Un Număr De Forma 2abc D