RO Study
👤
Olivia2938
Olivia2938
09-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rogggggg am nevoie de ea rapid
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2/121 3 Se Toarnă 470 I De Apă În 28 De Recipiente: Unele De 2 L Fiecare, Iar Altele De 20 L Câte Recipiente De Fiecare Fel Au Fost Necesare? Rezolvați Problema
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
XIII.3.110. Suma A Patru Numere Este 55. Primele Trei Numere Sunt Consecutive, Iar Al patrulea Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Care Sunt Cele Patru
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Colt Alb A Parcurs În Trei Zile 71 De Kilometri. Știind Că A Doua Zi A Parcurs De Două Ori Mai Mulți Kilometri Decât In Prima Zi Şi Cu 16 Mai Puțini Decat In A
Aflati Toţi Multiplii Comuni Ai Numerelor 111 Şi 74 Mai Mici Decît 1000.Precizati Cel Mai Mic Multiplu Comun Neutrul Al Celor Doua Numere.Va Rog !
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4