RO Study
👤
Mihaigavrila222416
Mihaigavrila222416
09-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Repede va rog frumos!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Biciclist Parcurge 900 M In 8 Minute.Cati Metri Va Parcurge Intr-o Ora?Astept Rezolvare.
Pe 2 Septembrie Dau Un Fel De Examen La Engleza ..pentru A Intra La Intensiv Engleza ...(proba Scrisa/orala) Un Exemplu Ceva ? :d ...am Trecut Clasa A IX -a ..
Va Rog Ajutati-ma Cu Problema Asta . Am Nevoie De Rezolvarea Ei Cat Mai Repede !Sa Se Afle Cel Mai Mic Numar Natural Format Din 5 Cifre Care Indeplineste urmato
[tex]e^ \frac{x}{x+1} [/tex] <--Derivare [tex]2^{x} [/tex] Şi X-ul Este La A Doua Dar Nu Ştiu Cum Să Pun + [tex]e^{x}[/tex] Şi X-ul Aici Este La A3a . <--
Unghiul AOB Are Masura De 30 Grade. P Este Un Punct Din Interiorul Lui. C Este Simetricullui P Fata De OA, Iar D Este Simetricul Lui P Fata De OB. Aflati Masura
1. Stiind Ca B=6 Si A+c=15, Atunci Cea Mai Mica Valoare A Numarului N=6ab+5bc Este Egala Cu ................. . Va Rog Vreau Rezolvarea Completa!2. Daca A=5
Se Considera Doua Segmente AB Si CD Avand Acelasi Mijloc O Astfel Incat C Nu Ii Apartine Lui AB. Aratati Ca AC Este Paralel Cu BD.
Vreau Si Eu Patru Titluri De Texte Narative
Cunoscand Suma Sn A Primilor N Termeni Ai Unei Progresii Aritmetice , Gasiti Primul Termen Si Ratia Progresiei Daca:Sn= N²-2n , Oricare Ar Fi N≥1Sn=2n²-n, Orica
Scrie Nr Care Are 6 Unitati de Ordinul 5 , 3 Unitati De Ordinul 2 , 5 Unitati De Ordinul 3 , O Unitate De Ordinul 1 Si 4 Unitati De Ordinul 4.