RO Study
👤
Marrynna
Marrynna
08-04-2024
Fizică
a fost răspuns
Exercitiul din imagine
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imagineazati Ca Pleci Cu Ciresarii Intr-o Expeditie Si Trebuie Sa Iti Faci Bagajul. Scrie De Ce Alte Lucruri , In Afara De Harta Lui Victor , Mai Ai Nevoie Pt
Andra Are 12 Ani, Iar Mama Ei Are 39 De Ani. Peste Cati Ani Varsta Mamei Va Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Varsta Andrei ?
4 Expresii/locutiuni Formate De La Verbul "a Sari"2 Locutiuni:2 Expresii: Dau raspunsul cel Mai Bun <33
"Vă Plac Secretele? Eu Cred Că Fiecare Om Trebuie Să Aibă Un secret Al Lui , Ca Să Fie Cu Adevărat Frumos. Şi Mai Cred Că Fiecare carte Trebuie Sî Aibă O Viaţ
Completeaza Spatiile Cu Vecinii Romaniei:In Partea De Nord, Romania Se Invecineaza Cu ................... .La Est, Tara Noastra Se Invecineaza Cu ..............
Imi Trebuie Si Mie Analiza Morfo-sintactica La Cuvantul: acoperisul Din Propozitia Urmatoare:El Se Aseza Pe Acoperisul Casei Albastre A Muuminilor. gros Din Pr
(1*3*5*.....*100) Se Divide Cu 3^{n}
[ PROBLEMA Nr. 1 ] Daca Se Micsoreaza De 8 Ori Perimetrul Unui Patrat, Atunci Lungimea Laturii Patratului Se Micsoreaza Cu 15 M. Aflati Lungimea Laturii Patratu
1) Valoarea Raportului 4,25 Supra 2,5 Este... 2) Un Pix Costa 12,8 Lei . Dupa O Reduc
Ce Meserie Ti-ai Alege? De Ce? "Completati .... "Mi-ar Placea Sa Fiu ...................................deoarece.......................N-as Fi Potrivit De Mese