RO Study
👤
Todricanbogdan
Todricanbogdan
08-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana e urgent!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati O Tema Comuna A Celor Doua Texte Valorificand Cu Cate O Secventa Din Fiecare Text
Scrieți Mulțimea Divizori Lor Comuni Ai Numerelor Și Apoi Precizați Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor A 36 Și Șapte Și 2B3 Și Cinci Și Patrușcinci Ce 30 ,
Efectueaza Si Scrie Rezultatul Sub Forma Unei Puteri Acolo Unde Este Cazul: A) 6⁰+6²×6 B) 5⁸×5⁶:5¹⁰ C) (7)⁴:(92)³ D) (2⁵)⁶×4²:16³ E) 10×[2×2²×2³-5²⁶:5²⁴+(3⁸)³:9
Un Program In C++ Pentru Proiectarea Unui Set De Instructiuni Logice Pentru O Unitate Centrala Pe 8 Biti Va Rog!!!
3. Intr-o Uzina Lucreaza 1800 Muncitori. 60% Din Ei Sunt Tineri Sub 30 De Ani. Cati Muncitori Tineri (cu Varsta Sub 30 De Ani) Lucreaza In Uzina?.
. Repede Am Nevoie De Răspuns Doar Unul Conform Acelor Formule Trebuie Rezolvate Trebuie Aleasă O Formulă De Acolo Și Rezolvată . Acolo Mai Este Și C Ul Care Es
Dear Santa, My Name Is......... And I Am .......years Old. I Am Writing To You From…………. . I Have Been A Good................. And A Hardworking Pupil At Schoo
Puteți Rezolva Exercițiile Astea Rapid Vă Rog
Algebra,clasa A V-a. Diviziuni.
1. Numărul Întreg -4 Aparține Intervalului: A. (-4; 1). B. [-3; 4). C. [-4; 1]. D. (-4; 3)