RO Study
👤
Wexiwih380
Wexiwih380
03-04-2024
Fizică
a fost răspuns
Ajutor cu aceasta problema
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grupează Substantivele Din Textul Rodica De Spiridon Vangheli După Genurile Masculin Feminin Sau Neutru
Bunica A Copt 15 Plăcinte. Dan A Mîncat 10.Cu Ce Erau Plăcintele ?
Bună! La Istorie Am De Făcut O Machetă Cu O Cetate Geto-dacică, Îmi Dați Idei Cum Să O Fac?Îmi Trebuie Cel Puțin Până La Ora 22:30.DAU COROANA SI MĂ ABONEZ!!!!!
5p 4. Un Dreptunghi Are Perimetrul De 840 M. Știind Că Lungimea Unei Laturi Este Mai Mică Cu 20 M Decât Lungimea Uneia Din Laturile Alăturate, Atunci: a) Arătaț
Am Nevoie De O Compunere De 150 De Cuvinte Petrecuta In Tabara De Schi. De Exemplu Ca Imi Pierd Un Clapar. Multumesc!
Am Si Eu Nevoie De Rezolvarea Acestui Ex. Multumesc!
Am Nevoie De Ajutor Și Vreau O Rezolvare Corectă Dacă Se Poate! Cerință Exercițiu: Determină Intensitățile Curenților Din Următorul Circuit Ramificat
Compară Textul Propus Cu Fragmentul Din Scrisoarea III De Mihai Eminescu Pe Care L-ai Studiat. Noteaza Intr-o Diagrama Venn Asemănările Si Deosebirile Dintre El
Un Dreptunghi Are Dimensiunile Egale Cu 7 Metri Și 40 Decimetri. Dacă Micșorăm Lungimea Dreptunghiului Cu 25% Din Măsura Sa Și Mărim Lățimea Cu 31,25% Din Măsu
Cum Afli Cat De Mușchi Scheletici Ai