RO Study
👤
Mariska06
Mariska06
03-04-2024
Limba română
a fost răspuns
Expunere ‘’Lacrimioara’’
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ină, 4. Interpretați Titlul Schiței Urgent... Observaţi capacitatea Scriitorului De A Concentra Prin Titlu atenția Cititorului Spre O Anumită Categorie De Întâm
Scrieți Vă Rog Un Eseu În Care Să Descrieți Școala (în General) Șiun Profesor Bun .PS. Într-un Eseu Ambele (în Franceză)....Pliiizzz!!
Alcătuiți O Proporție Care Are Trei Termeni Numere Prime,iar Al Patrulea Termen Este 27,5
Ce Înseamnă Z ,A ,p Cu + Sus Cine Știe Dau Un Premiu 95 De Puncte Am Sa Mai Fac Gesturi Din Astea Îmi Place Să Fac Cadouri
Fixează Pe O Axă A Timpului Evenimentele Din Întâmplarea Citită Pasărea De Nea
Formulează Un Punct De Vedere Referitor La Ecoul Faptului Istoric Invocat De Sursa Dată
0 Emergia Potentiala Elastica 2. O Fortă De 400 Alungeste Un Resort Eu 2 Dm. Cat Este Forta Care Alungeste Acelaşi Resort Cu 6 Dm? Traxaza Graficul Fortue Defor
74. Stabileşte Corespondenţa: Scârțâie De Vânt Fereastra... (M. Eminescu) Supărat, El A Trântit Uşa Cu Putere. Supărat Pe Colegii Săi, El A Trântit Uşa Cu Puter
UMARE 2. Bunica Şi Nepoata Plantează Flori. De Fiecare Dată Când Bunica Plantează 7 Zambil Nepoata Plantează 3-lalele. La Final, Erau 90 De Flori Plantate În Gr
Propune O Măsură De Protecție Apelor Stătătoare