RO Study
👤
Ajutorpttoti66
Ajutorpttoti66
02-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Ex. 13!!Repedee.Ofer coroniță.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Reactie De Ardere La Magneziu?
Exprima-ti Parerea In 15-20 De Randuri In Legatura Cu Structura Urmatoare:- Ce Ar Fi Trebuit Sa Fi Invatat In Scoala Ca Educatia Primita Sa Te Ajute Sa Devii O
Care Sunt Averbele De Mod Din frazele Si Analizeazale. "Sa Nu Spun Minciuni, Dar Ipate Se Inbogatise Insutit Si Inmiit. ""Ii Fosnea Uscat Pe Frunze Poala Lung-
De Ce Inaltimea De La Care E Lasat Sa Cada Un Ciocan E Cu Mult Mai Mare Decat Lungimea Portiunii Cu Care Avanseaza Cuiul In Lemn ?
Se Amesteca 400g De Solutie De Concentratie 10% NaOH Cu 400g De Solutie De Concentratie 50%NaOH Si Cu 200g H2O.Sa Se Afle Concentratia Procentuala A Solutiei Ob
Intr-o Scoala Numarul Baietilor Este De 6 Ori Mai Mare Decat Al Fetelor . Stiind Ca In Scoala Sunt 903 Elevi Determinati Numarul Baietilor Din Scoala
Aflati Numerele A , B , C Stiind Ca 2a Supra 3 = 3b Supra 5 Si 5c Supra 4 Si A + B+ C = 119
Buna ! Cand vreau Sa Trag Ceva La Imprimanta, Imi Spune Ca Nu S-a Conectat La Pc, Cu Cablul Bagat. E O Imprimanta Epson . Pentru Azi Am Avut Proiect Si Nu Am P
Sumà À Trei Numere Este 82406.dàcà Impàrtim Primul Numàr Là Àl Doileà Obtinem Càtul 4 Iàr Dàcà Impàrtim Àl Treileà Numàr Là Àl Doileà Obtinem Càtul 3 Si Restul
Ma Ajuta Cineva Cu Exercitiul Acesta ... Ps: Cine Stie Va Rog Sa Raspundeti Cine Nu Stie nu Scrieti Si Luati Puntele Altor Ce Merita Sa Le Optie , Multumesc