RO Study
👤
Boxbuno
Boxbuno
01-04-2024
Fizică
a fost răspuns
Puțin de ajutor vă rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroniță Plssssss
Felul Pronumelor Cazul Și Funcția Lor1. Pe Cine Ai În Chemat La Petrecere? 2. Eu Nu Cred Ce A Auzit Ieri. 3. Despre Ce Ați Discutat? 4. Nu Cred Ce Probleme Ai A
Cei 27 L De Suc Au Fost Turnați În Cinci Sticle De Câte 2 L Fiecare Au Fost Suficient Sticle Sau Mai Trebuie Cumpărat
1.Explică Modul De Formare A Unui Cuvânt Obținut Prin Compunere Și A Unui Cuvânt Obținut Prin Derivare Din Enunțul Acesta Era Un Bărbat De Vreo Treizeci Și Pat
Ajutor Vă Roggggg! Nu Îmi Dau Seama Ce Trebuie Să Fac.
Media Aritmetică A Trei Numere Este 2,5 Mea Aflați Numerele Știind Că Al Doilea Este De Două Ori Mai Mare Decât Primul Iar La Al Treilea Este Cu 4 Mai Mic Decât
Dau Coroana "Un Consumator Cu Rezistenta 17 Ohm Este Conectat La O Sura De Curent T. E. M. Egala Cu 36V Si Rezistenta Interioara De 1 Ohm. Determinati Puterea F
Construiți Medianele Triunghiului ABC Și Notați Cu C Punctul Lor De Concurență.
Am O Ciocolată Pe Care O Împart În Jumătate. Fiecare Jumătate O Împart Din Nou In Jumătate Iar Jumătățile Obținute Le Mai Împart Încă O Dată În În Jumătate Acum
B. (9p)încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: 1.În Enunţul Următor Pe Planeta Micului Prinț Crescuseră Dintotdeauna Flori Foarte Simple, Cu Un