RO Study
👤
Seli85
Seli85
31-03-2024
Limba română
a fost răspuns
ℴ, ℯℯℯ ℯ ℯ!! 31.03.2024 ℴ
ℰℯ 10 ℴ
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Aria Triunghiului ABC Stiind Ca AB=[tex] \sqrt{3} [/tex], AC=6 Și M(<A)=120°
Identifica, In Text Cind Verbe Subliniate Feesd Culoarea Verde Din Textul Cainele, Cocosup Si Vulpea
(x+3i) (2 + Yi ) = 3+5i
Salutare Brainly Am Si Eu O Problema Oare Ma Ajuta Cineva La Ex:3,4,5,6 Dau Coroana
14. Aflați Toate Numerele De Forma 23ab Care Se Împart Cu Rest 0 La 42. Indicatie: Numerele De Forma 23ab. Sunt Cuprinse Între 2300 Şi 2399.
Care Este Alchina Cu Număr Minim De Atomi De Carbon Ce Conține 3 Atomi De Carbon Primari, 1 Atomi De Carbon Terțiar Hibridizat Sp Și Doi Atomi De Carbon Cuatern
Bună Cine Mă Poate Ajuta Si Pe Mine Cu Aceasta Tema La Chimie???Scrieti Formulele De Structura Ale Alchinelor A)2-metil-3-hexinab)2,2-dimetil-3-heptinac)3-metil
Explică Folosirea Semnelor De Punctuatie Din Enunţul Urmator: - Ce Tot Mormăi Printre Dinti? Intreba Zâna Nitel Suparata.am Nevoie Urgent !!!!va Roggggggg Până
Pisica Este In Vrăjmăşie Cu Soarecii. De Ce? Care Este Explicația Pe Care O Dă Această Lectură? Care Dintre Personaje Îți Place Mai Mult? De Ce?
(1+2×2×2⁵⁰)÷(1+2⁵²)+7⁴⁵÷7⁴³urgent Dau Coroana Plz