RO Study
👤
Teovtm919
Teovtm919
28-03-2024
Engleza
a fost răspuns
make a text about your familiy
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14. Determinati Un Număr Natural De Trei Cifre, Ştiind Ca: A) Cifra Zecilor Este Cu 3 Mai Mică Decât Cifra Sutelor Și Cu 3 Mai Mare Decât Cifra Unităţilor, B) D
Dau Coronaaaaaaaaaaa
"de Ce Exista Un Echilibru Între Producerea Și Consumul De Bunuri Și Servicii?" Am Nevoie Foarte Repede, Va Rog! Dau Coroană
Cum Se Zice Da In Spaniola ?
Descoperă Un Număr Natural Și Înscrie În Spațiul Indicat Fiecare Cifră A Lui Dacă Despre El Se Știe Că 1)cifra Sutelor De Mii Este Egală Cu 6 2)cifra Unităților
Repede Vă Rog Și Explicație Pas Cu Pas A, B, C, D, E, F Atat
Va Rog Raspunde Ti La Intrebarile Astea..( Textul Este In Casuța Galbena) Puteti Sa Raspundeti In Romana 1. Cine Face Parte Dintr-o Echipă De Flyball? 2. Ce F
1. Aduceţi Fiecare Expresie La O Formă Mai Simplă, A A) 4x + 26x – 7x+2x, Pentru X = 14; B) 41a-8a-13a +13a, Pentru A =101; C) 19x + 24x - 16+x, Pentru X =11; D
Прочитайте Текст И Ответьте На Вопросы. Почему Мама Сказала, Что Ей Нужна Помощь? Какой Хитрый Способ Придумал Мальчик? Почему Этот Способ Не Понра- Вился Маме?
Vă Rog Să Mă Ajutați , Am Nevoie De Rezolvarea Acestui Exercițiu Cu Tot Cu Explicații!Calculați Suma Lui Gauss.9+10+11+....+18Vă Rog Să Îmi Trimiteți Rezolvarea