RO Study
👤
Dtomsa62
Dtomsa62
26-03-2024
Limba română
a fost răspuns
descrierea unei emoții în 12 rânduri
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună . Am De Transformat Chestiile Astea , Ajutați-mă Vă Rog Frumos.. 1. 0,5 Dag =... G 0,04 Hg= ...g 20 Kg =...dag 0,91 Kg=...h
Fisa De Analiza Unui Produs, Exceptand Cele Din Cartea De A 6-a. RAPID!!! MULTUMESC!
Imi FACETI Si Mie O Poezie Despre NaturaApropo .. LUNGA!!!FACUTA DE VOI!!!De Vreo 3-4 Strofe!!!
Am Nevoie De Traducerea Acestor Versuri:What Are We Supposed To DoAfter All That We've Been ThroughWhen Everything That Felt So Right Is WrongNow That The Love
Vreau Si Eu Propozitii Cu: Exercer Son Metier (la Persoana tu, Vous) ; Tracer Un Portrait (La Persoana Je, Nous) ; Partager Sa Joie (La Persoana Je, Nous) ; Ch
Spunetimi Exemple De Carti In Engleza Pe Care Leas Putea Citi Vara Astap.s. Sa Nu Fie Grele....(clasa A6)
Un Obiect Costa 250 Lei .Aflati pretul Obiectului Dupa O Scumpire Cu 12% Urmata Dupa o ieftinire Cu 10%.Va rog Ajutatima Sa O Rezolv...
In Raioanele Cu Autoservire Din Magazine Sunt Instalate Oglinzi Plate.Ce Rol Au Aceste Oglinzi??
La O Carte 1. Prezinta Un Rezumat Al Cartii De 10 - 15 Ranuri2. Exprimati Opinia (in Legatura Cu Cartea , O Secventa Din Carte etc )
Delimiteaza propozitiile din urmatoarele enunturi , precizeaza felul Propozitiilor ( Principale , Secundare) si felul elementului de relatie:a) Vo