RO Study
👤
Andrei36363737
Andrei36363737
25-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Sub 2 ex 2 a si b !!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Tabelul Cu Informațiile Corespunzătoare. LUCRĂRI DE ÎNGRIJIRE NECESARE MĂR SOLUL PREFERAT PERIOADA DE PLANTARE MODALITĂŢI COMBATERE DĂUNĂTORIL
1 Exemplu De Gimnospermă Şi 1 Exemplu Dr Angiospermă.
6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Echilateral ABC, Cu AB= 6 Cm, Iar Punctul D Este Simetricul Punctului B Faţă De punctul C. a) Calculează Aria
O Caciula, Un Fular Si O Pereche De Mănusi Au Costat Impreuna 109 Lei Caciula A Costat Cu 17 Lei Mai Mult Decat Mánusile Si Cu 35 De Lei Mai Mult Decât Fularul
How Do The American Places, People,--and Their Action Compare And Contrast With Places And People In Romania? While Describing Specific Places, Events, And Indi
Urgent Va Rog Urgent Ex 1 Și 8 Va Roggg
Ex 33 Va Roggggggggg
Încercuiește Cuvintele Care Indică Trăsăturile Morale : ● Înalt • Scund ● Cinstit • Silitor • Iubitor Slab • Respectuos ● Zvelt • Harnic ● Mincinos . Sincer ●
În Trapez (dreptunghiular); Unghi A = 90 De Grade ; AB||CD Știind Că AB = AD Și Unghiul C = 45 De Grade Arătați Că BD Este Perpendicular Pe BC
La Tir Cu Arc, Trei Copii Se Lupta Pentru Premiul Cel Mare,adică 500 Lei. Tir Cu Arc: 0 10 20 30 40 50 Sorin: Eu Cred Ca Am Dat C