RO Study
👤
Greavualexandru207
Greavualexandru207
24-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Plsss ajutati ma rapid
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bullying Is More Common Among Boys Than Among Girls. comentati Va Rog Mult .Urgent!!
5 Avantaje Alr Vietii ComunisteVA ROG CAT MAI REPEDE!
Rezolvați Ecuația : x + 2x + 3x+......+100x=5050
Bifeaza Raspunsul Corect In Exemplele De Mai Jos. Dupa Scopul Comunicarii, Prepozitiile Sunt A)enuntiative,interogative,exclamative B) Enuntiative,interogative
O Camera Are Lungimea De 6 M Iar Latimea De 4m Si Se Pardoseste Cu Placi De Gresie De Forma Patrata Avand Latura De 30 Cm.Cate Placi Sunt Necesare Avand In Vede
Am Nevoie De Ajutor La 2 Probleme De Info Va Rog:1.Sa Se Determine N, Numar Natural Citit De La Tastatura Este Termen Din Sirul Lui Fibonacci. Se Va Afisa Da Sa
Pe Satier Sunt 63 Barbari Si De 9 Ori Mai Outine Femei Li Sa Cerut Sa Formeze Echipe De Cate 7 Persoane Cate Echipe Sa Putut Forna
Am De Facut O Prezentare La Facultate Despre Albert Bandura -imitatia Si Invatarea Sociala Si Nu Stiu Ce Aplicatie Sa Fac .Va Rog Frumos Dati-mi O Idee.Urgeent!
Suma A Trei Nr Este 92. Al Doilea Este De2ori Mai Mai Mare Decat Primul Si Cu 2 Mai Mic Decat Al Treilea. Afla Nr.
Pe Oparcela In Forma De Patrat Cu Perimetrul De 32 M S Au Plantat Ardei. Se Stie Ca Pe Fiecare M Patrat De Teren Sunt 16 Fire Si Ca De Pe Fiecare Fir Se Obtin A