RO Study
👤
Ciritelmatei8
Ciritelmatei8
24-03-2024
Matematică
a fost răspuns
puteti sa faceti ultimul ex
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Cel Mai Mic Numär Natural De 2 Cifre,incit Doar Una Dinele Să Fie 8. Dar Cel Mare?
In Sala De Sport Sunt 80 De Copii. Fetele Sunt De De 3 Ori Mai Puține Decât BăietCâte Fete Și Câți Băieţi Sunt În Sală?
Vreau Cea Mai Frumoasă Poezie De Paste . Fara Glume Sau Greșeli.dau Coroanaurgent 2raspunsuri
Două Butoaie Au Împreună Capacitatea De 500 L. Capacitatea Unuia Dintre Butoaiemai Mare Cu 15,8 L Decât Dublul Capacității Celuilalt Butoi. Aflati Capacitățile
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 3 Ori Mai Mare Decât Lățimea. Află Dimensiuniledreptunghiului, Știind Că Perimetrul Este 120 Cm.
Scrie Enunțuri În Care Cuvintele Lui Și O Să Aibă Alte Valori Morfologice Decât În Text , Precizând Alte Valori Morfologicetextul , Sper Că Înțelegeți daca Nu
Dau Coroana Si 28 Puncte.Daca Ati Putea Sa Rezolvati Exercitiile Pe Foaie Si Sa Trimiteți Rezolvarea In Poze, Mar Ajuta Mai Mult Si As Intelege Mai Bine.Multume
Puteți Rezolva Exercițiul E3? Vă Roooooog!!!
Completeaza Spatiile Libere Cu Formele Corespunzatoare Ale Pronumelui Personal
Vă Rog , Ajutați-mă!Am Incercat In Mai Multe Moduri,dar Nu Mi-a Iesit ...exercițiul E Atașat Sus In Poză Dau Coroană!!!!