RO Study
👤
Adeadelinusii
Adeadelinusii
21-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie pas cu pas urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Scrie, În Spațiul Dat, Partea De Vorbire Prin Care Este Exprimat Subiectul: Cartea Este Interesantă Serbstativ Voi Vedeți Ce Văd Şi Eu Al Treilea S-a Pierdut
B) Calculaţi Lungimea Fiecărui Traseu, Folosind Datele Din Tabel Şi Informaţii De Pe Internet, Accesând Https://distanta-rutiera.ro/.
(0,5p) 4. Dacă Lungimile Diagonalelor Unui Romb Sunt Egale Cu 36 Cm Și 48 Cm, Atunci Perimetrul Rombului Este Egal Cu ..... Cm.
Reprodu Tabelul. Treci În Tabel Informația Dată Apoi Calculează Și Complectează Caseta Liberă
13 Într-un Depozit Sunt Următoarele Cantităţi De Zahăr, Orez, Făină Şi Mălai: Orez Este Cu 1 450 Kg Mai Puțin Decât Zahăr, Făina Reprezintă Dublul Cantității De
Calculează Și Realizează Corespondenta Cu Răsturnatul Rezultatului Trecut Pe Fiecare Soare?
Nina A Schimbat La Banca 237 Euro Si A Primit 1090,2 Lei Calculati Cati Euro Poate Cumpara Nina Cu Suma De 3367,2 Lei
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Ex Din Poză
9 Completează Propozițiile Cu Subiecte Potri- Vite. A) Şi Au Plecat La Teatru. A Venit Apoi Și Şi Au Cântat Minunat. B) În Ogradǎ Erau Şi Şi Erau Două Pisici Ca
Compunere Descriptiva Despre Salcie