RO Study
👤
Xionabaion
Xionabaion
21-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Ma ajutati? Exercitiile 3, 4 si 5
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie F:R-R F(x)=x La A Doua -4x+3 calculati Punctele De Intersesctie Cu Axele Ox Si Oy Ale Graficului Functiei Determinati Intervalele De Monotomie Ale Functiei
Care Sunt Verbele Din Acest Text:,,Dar,intr-o Dimineata ,raza De Soare Nu Mai Veni.Cerul Ramase Acoperit De Nori.Cea Dintai Picatura De Ploaie O Izbi Rece Greoa
Andrei Vrea Sa Afle Varsta Unchiului Sau. Unchiul I-a Spus Astfel: Daca Vei Aduna 5 La Jumatatea Varstei Mele , Vei Afla Exact Cat Ani Am Avut Cu 11 Ani In Urma
Puteti Sa Imi Dati 10 Exempe Cu Liniuta Ca Sa Le Vad De Genul: Carbon +oxigen =dioxid De Carbon Si Sub Formulele C+O2=CO2 (reactii De Compundere) Cat Mai Repede
Buna Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Doua Cerinte: 1:Identificati Adverbele Din Textul Urmator Si Indicati Felul Lor "Dincotro O Fi Rasarit Stroe Buzescu,nu Se Stie.
Alcatuiti Propoziti Cu Probume Persinal N Ac D G Probune Demonstrativ N Ac D G Posesiv Ac Nehotarat N Ac D G
O Proozitie Cu Cuvantul Valului
Interjectia Cuvantului" Indoiala"
URGENTTT!!! 4.Complete Avec:QUI,QUE,DONT,OU`. a)Luc Est Un Brave Garcon ... Sait Se Rendre Utile. b)Je Me Rappelle Le Jour... Il Est Venu Dans Notre Ecole. c)C'
De Cate Ori Se Folosește Cifra Doi In Scrierea Nr Mai Mici Decât 1000