RO Study
👤
Gogetassj4fl
Gogetassj4fl
21-03-2024
Limba română
a fost răspuns
am nevoie de ajutor, dau coroană!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Forma Corecta A Cuvintelor Dintre Paranteze. Puii ( A Se Alinia) ........ Toata ( Zi ) ...........? Cand ( A Ploua) ............ei Își Continua ( Exercit
Comparați Numerele: A=8^330•(8^670-128^287)•2 Șib=27[(9^501-81^250):(3^2-3^0)]Mulțumesc Mult! Explicați! Ajutor! Dau Coroana, Puncte, Stele Și Mulțumesc!!!!!!!!
A)Un Numar Se Divide Cu 2^2 Daca..... B)Un Numar Se Divide Cu 5^2 Daca..... Semnul ^ Inseamna "la Puterea". Va Rooooog!!!!! Cat Sepoate De Rapid!!!!!!
Cum Să Rețin Mai Ușor O Informatie
3. 15 Saci Cu Făină Şi 13 Saci Cu Cartofi Cântăresc 820 Kg. Iar 5 Saci Cu Făină Si6 Saci De Cartofi Cântăresc 340 Kg. Cat Cantărește 1 Sac De Cartofi? Darunul D
VA ROG AJUTATIMA...NU STIU 1..2...3...4 DE JOS DAU COROANA...DE LA SCRIETI REZOLVARILE COMPLETE...PARTEA A II
Ex. 22-b Va Roggggg! Dau Coroana Și 25 Puncte!!
Diferența A Doua Nr. Naturale Este 63. Afla Numerele Știind Ca Împărțim Pe Unul La Celalalt Obținem Catul 4 Și Restul 6
Va Rog, Ajutați-mă Sa Rezolv Aceasta Problema. Va Dau Coroana Și Puncte. Am Nevoie De Desen, Măcar.
Diferența A Doua Nr. Naturale Este 63. Afla Numerele Știind Ca Împărțim Pe Unul La Celalalt Obținem Catul 4 Și Restul 6