RO Study
👤
Cebanicamax
Cebanicamax
20-03-2024
Istorie
a fost răspuns
descrie locuintele romanilor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Piesa De Teatru De La Shakespeare Fara Doi Indragostiti
Crina Și Ceci Au Colecționat Împreună 144timbre ,știind Că Crina Are De 11ori Mai Multe Timbre Decât Ceci , Să Se Afle Câte Timbre Are Fiecare Copil?
Imagine Someone Became Shipwrecked Nowadays. In Whcways Would It Be Different From The Events In Robinson Crusoe? Urgent!!!!dau
Cine Mă Ajută Și Pe Mine Va Rog, Cum Trebuie Sa Mai Fac Că Trebuie Să Fac Proba Și Nu Știu Cum Trebuie
Construieşte Câte Două Enunțuri În Care Prepozițiile Compuse De Pe Şi De Pe La Săpreceadă, Pe Rând, Atribute Şi Circumstanţiale. Indică Prin Săgeţi Cuvântul De
7 Explică Din Ce Cauză Se Referă Monica La Starea Ei De Sănătate După Ceprecizează Că S-a Întâlnit Cu Mihai Viteazul.
4. Foloseşte Desenul Alăturat Pentru A Rezolva Cerințele Date.a Câte Jumătăți Sunt Într-un Întreg? Dar Treimi? Dar Sferturi?b Completează Fracţiile. 1 =2=3.=62·
. Identifică Atributele Din Textele Următoare, Indicând Prin Ce Parte De Vorbire Sunt Realizate. În Golul Înalt De Sub Picioarele Mele, Se Întindea Spre Răsărit
7 Complète Par Au, Aux, Du, Des. 1. Ces Garçons Jouent 2. Il Cherche L'adresse Ballon. Musée. 3. J'adore Les Tartes Fruits. 4. Elle Achète Des Pains Chocolat. 5
La Ce Nr Adun Cel Mai Mic Nr Par De 2cifre Cu Suma Cifrelor 3si Obtin 50?