RO Study
👤
Dannyytava82
Dannyytava82
20-03-2024
Limba română
a fost răspuns
urgent
djvjdjsvsgfhsjdjcsjsjfjd
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dublu Numărului 78 Și Triplu Numărului 14
Am O Tema De Vacanta Aveti Timp Sa Ma Ajutati! Puteti Va Rog Sa Imi Faceti O Povestire Pentru Un Text De Iarna De Orice Autor!! daca E Lung Povestire Daca E Sc
Ce Este O Surcica? Va Rog Ajutati-mă
Prima Distanta=23 Kmadoua Distanta=45 Kmprimul Timp=10 H 50 Min Al Doilea Timp=11 H 20 Minv=?calculati In Metri Pe Secunda.
Ajtuati-ma Cu Aceasta Problema Nu Pera O IntelegDe Cate Ori Adriana Intra In Magazin, Vanzatorul Atent La Farmecul Ei, Gresea Calculele. De Aceasta Data, Vanzat
Rezolvă Problema Cu Justificări La O Cantină Sau Adus 213 Saci A Câte 45 De Kg De Făină De Porumb Și 142 De Saci A Câte 55 Kg De Făină De Grâu De Care Făină Sau
Arătaţi Că Numărul N = 7+7^2+7^3+... +7^2010 Este Divizibil Cu 19
A) Câte Diagonale Se Pot Construi Din Același Vârf, A Unui Poligon Convex, Dacă Sumaunghiurilor Este Egală Cu 2520° .b) Aflaţi Numărul Total Al Diagonalelor.
Enunțul: Se Considera Functia F :R->R ,f(x)=2+x .Să Se Calculeze F(1)+f(2)+...+f(20) Oare Exista Vreo Formula/metoda De Aplicată Sau Trebuie Calculate ,efec
Determinaţi Numerele Naturale De Trei Cifre Care Împărțite La 7, 8 Şi 9 Dau Resturile 1, 4, Respectiv 7. Rapiddd