RO Study
👤
Alexilinic30
Alexilinic30
18-03-2024
Limba română
a fost răspuns
Va rog mult!! Dau coroana!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 2,45 , Iar Unul Dintre Ele Este De 4 Ori Mai Mic Decat Celalalt Determinati Numerele.
Am Si Eu Nevoie Urgent De O Compunere Mica In Engleza Drespre Cangur....!
Fie Expresia E(x)=[tex] \sqrt{(x+4)^2} + \sqrt{(x-6)^2} [/tex]. Demonstrati Ca Oricare Ar Fi X Apartine [-4,6], E(x)=10.
Rezumatul Textului "mihai Viteazul" De Nicolae Balcescu. Adica Povestirea. va Roog,e Urgent,cel Care Raspunde Corect Ii Dau Cel Putin Raspunsuri La Cel Putin 5
Cite 10 Propozitii Cu Fiecare Verb: Boire,melanger, Manger, Acheter. Propozitii De Clasa A 4 . Va Rog . Dau Coroana
Imi Spune Si Mie Cineva Care Sunt Regulile Semnelor? plus Ori Minus minus Ori Plua minus Ori Minua plus Ori Plus
Ce Funcție Sintactica Au Verbele: A Pune, A Prinde, A Fura, A Cîrmui, A Dobori.:-) :-)
1. Fie Functia F : R → R , F(x) = 4x + 1 . Determinati Media Aritmetica Si Media Geometrica A Numerelor A= √f(3+√3) Si B = √f(3-√3) . Va Rog Mult Sa Ma Ajutati
De Ce Molustele Sunt Animale Nevertebrate?
La Un Centru De Legume-fructe S-au Adus 880 Kg De Mere. Im Prima Zi S-a Vandut 1 Supra 2 Din Camtitate ,iar In A Doua Zi 1 Supra 4 Din Cantitatea Ramasa. Cate K