RO Study
👤
Vergualina
Vergualina
18-03-2024
Matematică
a fost răspuns
1000-[9x4+3x6x3-(a:3+150]:3=976
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Datimi Si Mie Exemple De Epitete Metafore Si Personificari Din Poezia O Ramai De Mihai Eminescu
1)Cel Mai Mare Numãr Irațional Din Mulțimea M={18/-2; 3√2; 12; 2/√2; √20} Este Numãrul... 2)Un Magazin Face O Reducere De 10% La Produsele Electrocasnice, Astfe
In Triunghiul Rst , Unghiul Opus Laturi[st] Este Unghiul...
Scrie Un Email De 100 Cuvinte In Engleza Si Vorbeste Despre Problema Gunoiului Pe Strada Ta Si Cum Se Poate Inbunatati Situatia
1.Ma Gandesc La Un Numar.La Triplul Sau Adauga Numarul ,jumatatea Sa ,respectiv Sfertul Sau Si Numarul 24 Si 100. La Ce Numar M-am Gandit? 2.Dupa Ce A Cheltuit
Care Este Ritmul Din Poezia Somnoroase Pasarele ??? Va Rog Ajutatima
Am Nevoie De Adjective Derivate Cu Sufixele Augmentative : Andru ; Oi ; An, Ce Pot Fi Atribuite Unui Urias. Am Nevoie Urgent . Var Rooog . Dau Coroana.
URGENT 50 PUNCTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se Da Textul: Intr-o Zi De Vara Doi Prieteni Calatoreau Impreuna. Unul Dintre Ei Avea In Traista Trei
Ce Tara Are Steagul ALBASTRU , ALB ȘI ROȘU ?
Alcătuiește Propoziții In Care Cuvintele Rau, Scoala, Deasupra Sa Aibă Înțelesuri Diferite Față De Următoarea Secvența : Mi-e Rau. Tare Rau. Daca Ieri Scoala Ki