RO Study
👤
Puvshiwve
Puvshiwve
17-03-2024
Matematică
a fost răspuns
dau corona 100% :) ajutați-mă
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Eseu prin Care Sa-ti Exprimi Propria Atitudine Fata De Sentimentul De Dragoste.
1)Pe Trei Tineri Îi Cheamă Ion, Gheorghe Şi Dumitru. Interesant Este Că Şi Prenumele Lor Sunt Ion, Gheorghe Şi Dumitru. Nici Unul Dintre Cei Trei Nu Are Însă N
Calculati Aria Si Volumul Unui Cub Si Cuboid Cu Inaltimea Latimea Si Lungimea De 4 Cm.
Fie Functia F(X) F:R-R F(x)=-x+1 Determinati Puctuld E Intersectie De Pe Graficul Functiei F Care Are Coordonatele Egale.
,,Sase Muncitori Au De Sapat Un Sant In 48 De Ore.Dupa 16 Ore Mai Vin Doi Muncitori.In Cate Ore Se Va Termina Lucrarea?'' Sa-mi Rezolve Cineva Problema Si Sa-mi
1 Argument Pentru Care Munca Poate Fi Cel Mai Bun Prieten Al Omului
Mai Multe Personae Vor Sa Cumpere Un Obiect.Daca Fiecare Persoana Ar Contribui Cu Cate 30 Lei,nu Ajung 40 Lei,iar Daca Fiecare Ar Contribui Cu Cate 35 Lei,raman
Sa Se Afle Valoarea forte Care ,deplasind Rectiliniu Un Corp Pe Distanta De 80 Cm , A Efectuat Un Lucru Mecanic Egal Cu 40J .
Functia Sintactica Pentru : Documentul, Care, Ar Fi Trebuit,maxima,tabara,noastra, De Iarba,marunt.
Vreu Si Eu Un Numar Format Din : 3 Unitati De Ordinul 4, 5 Unitati De Ordinul 3 , Si 6 Unitati De Ordinul 1 .